Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over Naloc.

Klik op de vragen hieronder om de antwoorden te weergeven.

 • Wat is Naloc?

  Naloc is een bewezen effectief product dat het herstel en het uiterlijk van schimmelnagels en psoriasisnagels bevordert. De unieke formule doodt de schimmel, normaliseert de nageldikte en vermindert de verkleuring van de nagel. Naloc geeft in de meeste gevallen al na 1 week zichtbare verbetering. Naloc dient drie tot zes maanden gebruikt te worden voor significant resultaat. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat een nieuwe gezonde nagel is uitgegroeid. Dit duurt meestal 9-12 maanden.

  Meer lezen over Naloc.

 • Wat maakt Naloc uniek?

  De gepatenteerde formule van Naloc dringt diep door in de nagel. Naloc bevordert niet alleen het herstel en het uiterlijk van licht geïnfecteerde kalknagels en nagels die door psoriasis zijn aangedaan, maar ook van milde en matige infecties. Soms kan het langer duren voor er zichtbare verbetering is. Een klinische studie heeft aangetoond dat 77% van de gebruikers al na slechts 1 week een zichtbare verbetering ondervond van de nagels. 92% ziet verbetering binnen 8 weken. Naloc is ook eenvoudig aan te brengen en een behandelschema en vijlen is niet nodig. De vernieuwde Naloc heeft ook een handige precisie tip waardoor het aanbrengen eenvoudiger is. Soms kan het langer duren voor er zichtbare verbetering is, namelijk als je nagel zo geïnfecteerd is dat deze misvormd is, of als de schimmelinfectie al lang bestaat. Ook al zie je al resultaat, behandel door om de schimmel echt weg te werken.

 • Sinds wanneer is Naloc in Nederland verkrijgbaar?

  Naloc is sinds mei 2012 in Nederland op de markt, en al sinds 2010 in Scandinavië verkrijgbaar onder de merknaam Nalox. In Scandinavië is Naloc sinds de introductie een enorm succes en kent het vele tevreden gebruikers.

 • Hoe werkt Naloc tegen een schimmelnagel en psoriasisnagel?

  Naloc heeft een driedubbel effect: het doodt de schimmel, normaliseert de nageldikte en vermindert de verkleuring van de nagel. De vochtbalans in de nagel wordt hersteld zodat de nagel weer flexibel wordt en een gezonder uiterlijk krijgt. Op deze manier zorgt Naloc ervoor dat de natuurlijke staat van de nagel wordt hersteld. Schimmelgroei wordt voorkomen. Lees meer over de werking van Naloc bij schimmelnagels en nagels die door psoriasis zijn aangedaan.

 • Hoe gebruik ik Naloc?

  Naloc biedt een eenvoudige en effectieve manier om het uiterlijk en herstel van schimmelnagels en psoriasis nagels te bevorderen. Je brengt Naloc 1 keer per dag aan en een opbouwschema en vijlen zijn niet nodig. Wel zo makkelijk! Gebruik Naloc dagelijks op de aangedane nagel(s).

  Lees de meer over het gebruik van Naloc.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn nagels er weer gezond uitzien?

  Een klinisch onderzoek heeft aangetoond dat 77% van de gebruikers al na 1 week een zichtbare verbetering ondervond van de nagels, 92% ziet verbetering na 8 weken. De mate van de schimmelinfectie en verkleuring bepalen de duur van de totale behandeling met Naloc. De duur van de behandeling is ook afhankelijk van hoe lang de schimmelinfectie er al zit. Hoe langer de infectie er zit, hoe langer het duurt voordat de schimmel verdwijnt. Voor het beste resultaat zet je de behandeling voort totdat een nieuwe gezonde nagel is uitgegroeid.Lees meer over hoe Naloc het herstel en uiterlijk van kalknagels en psoriasisnagels bevordert.

   

   

 • Kan ik nagellak gebruiken tijdens de behandeling met Naloc?

  Nagellak voorkomt de opname van Naloc in de nagel waardoor het gewenste effect uitblijft. Het is wel mogelijk ’s morgens nagellak aan te brengen en dit ’s avonds voor de behandeling te verwijderen. We adviseren dan 5 tot 10 minuten rust tussen het verwijderen van de nagellak en de behandeling met Naloc.

 • Mogen kinderen Naloc gebruiken?

  Schimmelnagels of kalknagels komen zelden bij kinderen voor. Omdat de ervaring bij kinderen beperkt is, raden we je aan eerst je (huis)arts te raadplegen.

 • Kan Naloc tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt?

  Ja, Naloc kan gerust gevoel gebruikt worden tijdens de zwangerschap en/of borstvoedingsperiode.

 • Hoeveel behandelingen zijn met één tube Naloc mogelijk?

  Gemiddeld kun je met een tube Naloc gedurende 3 maanden 3 nagels 1 x per dag behandelen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de schimmelinfectie en het aantal nagels dat behandeld moet worden. Je kunt Naloc online bestellen in onze webshop. Als je Naloc op werkdagen voor 12 uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

 • Infecteer ik mijn nagels niet (opnieuw) als ik dezelfde tube Naloc gebruik?

  Nee, Naloc voorkomt de groei van schimmels en bacteriën. De tube is zo ontwikkeld dat er niets van buitenaf in kan komen. De tube zelf raakt door het siliconenmateriaal niet geïnfecteerd en kan daardoor ook geen schimmels op gezonde nagels overdragen.

 • Waar is Naloc verkrijgbaar?

  Vanwege een te lage omloopsnelheid hebben wij helaas moeten besluiten om Naloc vanaf heden uit ons assortiment te halen. Wij bedanken iedereen hartelijk voor het jarenlange vertrouwen in dit mooie product.

 • Zijn er bijwerkingen van Naloc bekend?

  Een lichte irritatie van de huid die de nagel omringt kan voorkomen maar is voorbijgaand van aard. In enkele gevallen kan verkleuring van de nagel optreden. Ook het loskomen/afscheuren van de nagel van het onderliggende nagelbed (oncholyse) kan optreden, met onder meer loslating van het aangetaste deel van de nagel.

Naloc: 3-dubbel effect bij de behandeling van schimmelnagels

Naloc doodt de nagelschimmel, vermindert verkleuring en maakt de nagel weer sterk

Lees meer over Naloc