Wat is Naloc?

Naloc is een effectief product met driedubbel effect voor de behandeling van schimmelnagels.

Naloc is een effectief product met driedubbel effect: het doodt de schimmel, normaliseert de nageldikte en vermindert de verkleuring van de nagel.

Naloc geeft al na 1 week zichtbaar resultaat en houdt de nagel gezond. Een klinische studie heeft aangetoond dat 77% van de gebruikers na 1 week een zichtbare verbetering ondervond van de nagels, 92% ziet verbetering na 8 weken.

Foot image

Makkelijk in gebruik

Naloc is makkelijk in gebruik: je hoeft slechts 1 keer per dag aan te brengen en even te laten drogen. Naloc heeft ook een handige precisie tip waarmee het makkelijk op de nagel is aan te brengen. Een opbouwschema of vijlen is niet nodig. De onderstaande instructievideo laat zien hoe je Naloc gebruikt. 
Voor het behandelen van een schimmelnagel is de diagnose van een arts niet noodzakelijk. Als je twijfelt of het een schimmelnagel of psoriasisnagel is, kun je terecht bij je huisarts, een medisch pedicure of een pedicure gespecialiseerd in schimmeldiagnostiek.

Lees meer over hoe je Naloc gebruikt en bekijk de instructievideo.

Naloc kopen

Je kunt Naloc online bestellen in onze webshop. Met één verpakking kun je gedurende 3 maanden 3 nagels behandelen. Als je op werkdagen voor 12 uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden, zonder verzendkosten.

Hoe gebruik ik Naloc?

Volg het stappenplan en bekijk de instructievideo

Naloc: 3-dubbel effect bij de behandeling van schimmelnagels

Naloc doodt de nagelschimmel, vermindert de verkleuring en maakt de nagel weer sterk

Lees meer over Naloc