Hoe werkt Naloc?

Naloc doodt de schimmelnagel, normaliseert de nageldikte en vermindert de verkleuring.

De unieke formule van Naloc bevordert het herstel en het uiterlijk van lichte, milde en matige vormen van schimmelnagels en nagels die door psoriasis zijn aangedaan. 

Herstel van de natuurlijke staat van de nagel

Naloc zorgt ervoor dat het nageloppervlak dunner en gladder wordt en de verkleuring minder. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de vochthuishouding van de gehele nagel; de nagel wordt minder droog, breekbaar en brokkelig. De natuurlijke staat van de nagel wordt hersteld. Schimmelgroei wordt voorkomen.

Schimmelnagel of psoriasisnagel behandelen met Naloc

Naloc dringt diep door in alle lagen van de nagel en geeft bij de meeste gebruikers binnen 2 tot 8 weken zichtbaar resultaat. Het is belangrijk door te gaan met behandelen: na in totaal 3 tot 6 maanden kan dan een significant resultaat bereikt worden. Als de nagel helemaal is uitgegroeid zal een optimaal resultaat bereikt zijn, afhankelijk van de nagel kan dat 9 tot 12 maanden duren.

De unieke formule van Naloc verbetert de structuur en de hydratatie van de nagel. Op deze wijze wordt de natuurlijke staat van de nagel hersteld. Schimmelgroei wordt voorkomen.
Hoe gebruik je Naloc bij schimmel- en psoriasisnagels?

Hoe lang duurt een behandeling met Naloc?

Gemiddeld kun je met een tube Naloc gedurende 3 maanden 3 nagels 1 keer per dag behandelen. De duur van de behandeling varieert en is afhankelijk van de mate waarin de nagel is verkleurd of beschadigd. In veel gevallen kan een behandeling van 3 tot 6 maanden nodig zijn voor een duidelijk resultaat. Voor een optimaal resultaat dient de behandeling te worden voortgezet tot een normale nagel is terug gegroeid. In de meeste gevallen duurt dit 9 tot 12 maanden. Hoe langer de infectie er zit, hoe langer het duurt voor de schimmel verdwijnt.

Naloc kopen?

Je kunt Naloc online bestellen in onze webshop. Eén verpakking kost € 29,95, en daarmee kun je gedurende 3 maanden 3 nagels behandelen. Als je op werkdagen voor 12 uur bestelt, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden, zonder verzendkosten.

Wat vinden anderen van Naloc?

Ben je voordat je met de behandeling begint nieuwsgierig hoe andere gebruikers Naloc hebben ervaren? Lees hier de ervaringen

Twijfel je nog over jouw nagels?

Twijfel je nog of je echt last hebt van een schimmelnagel? Doe dan snel de online test! De test bestaat uit 4 vragen die gaan over de nagels waarover jij twijfelt. De test geeft op basis van jouw antwoorden een advies! Start de test

De gratis Naloc-app

De Naloc-app biedt u een helpende hand tijdens de behandeling van schimmelnagels.

Naloc: 3-dubbel effect bij de behandeling van schimmelnagels

Naloc doodt de nagelschimmel, vermindert de verkleuring en maakt de nagel weer sterk

Lees meer over Naloc